Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med de ord...

Med de ord de hittar, utgår mycket från vår existens.
Eller utgick orden mycket från vår existens? Dåtid alltså!
Var orden världsfrånvända, ty de kom inte från vårt existensiella sinne, vårt existensiella, Vi existensiella?

(Ord som ploppar ut i omgivningen, på lappar här och där!)




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-23 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim