Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något mera beskrivet!


Det går nog att vänja sig vid allt läskigt eller äckligt!

Möt de läskiga krypen, precis som Surr durr!
Hur du såg på flugorna en gång!

(Likt kärlek, som du såg de en gång)

Existensiella....
Är inget namn för ett barn.
Ej heller för vuxen.
Nekas av skatteverket, som ett existensiellt namn.
Kanske för provokativt?
Du existerar, fast inte vi andra, fast det vet du ju att vi gör!
Existensiella, istället för förkortningen Ella.
Vad jag hittar på!
Men än är inte den fantasi född, som inte kan fantiseras om...
Eller?

Vi. Varför använder jag vi så mycket?
Som en slags terapi?
Eller alternativt liv, jag och min kändis, min låtsaskompis?
Har det en gång varit så, att många människor fanns i mitt liv?
För att använda ett Vi!
Känna en gemenskap!
Återuppbygga kärleken!
Återuppbygga motiven!
För att bättre ha blivit älskad en gång, än den som aldrig blivit älskad...
Någonstans därute, finns du som aldrig har blivit älskad, Vem är du?
Är du repetetiv?
En reptil?
Är reptiler särskilt repetativa?
Infantiva?
Använder ord som jag inte förstår!
Tills jag kommit på....
Vad de betyder?
Men är det också vad de står för?
Vilka värderingar har orden?
Vilka värderingar har orden...
Om de inte vore du?




Bunden vers av Mim
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-09-23 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim