Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten välte kalken

insikten välte kalken
slog igen boken
och fick dödskallen att framträda
under ansiktet

det krävs endast en fjäder
för att fågeln ska flyga




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-23 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson