Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med lite distans är problemen knappt synliga


Tanken är fri

Upp och ur sängen

ut genom fönstret

far hon mot solen

virvlar
gör fantasifulla piruetter
sprider sin förtjusning

högre högre
landar bland molnen
njuter mjukhet

fri att välja sina tankar




Fri vers av Livet1
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-23 08:39



Bookmark and Share


  DominiQueen
Å vad vackert
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1