Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Långsamma veckor
tiden kryper
många mil emellan
kärleken så stor
längtan efter kramar
så fyllda av värme
saknaden skär
och i hjärtat bor

Långsamma dagar
du är saknad
känslorna brinner
vill att du mig berör
tiden tassar fram
går så sakta
förfärlig är kvällen
längtan är skör

Långsamma timmar
längtande vindar
kärleken söker
en hand att trycka
timmar går sakta
tankarna vandrar
snart väntar kyssen
smekande lycka

Långsamma minuter
förfärlig väntan
själen den längtar
efter vännen så kär
borta för en stund
något naturligt
men inte behagligt
i kärlekens sfär

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 511 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-03 13:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text full av känsla och beröring!
2018-10-08

  soligajag_1 VIP
Längtan är svår på alla sätt o vis,
Till slut har du din käresta intill
o trivs!
2018-10-05

  Eva Helene VIP
Längtan, en känsla som följt mig sedan barndomen.
Fint beskrivet här.
2018-10-04

  Chawa VIP
Längtan – en tveeggad känsla. Fint...
2018-10-04

  Anya VIP
Fint om längtan.
2018-10-04

    ej medlem längre
Med flera nyanser av längtan rör din text vid en känslosträng.
2018-10-04

  Maria Sundelin VIP
Längtan är en bitterljuv känsla
2018-10-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Längan tär
men den ju bär
med sig nå´t gott här
den man vill vara när...

2018-10-03

  Baystream
"förfärlig väntan
själen den längtar"

Dessa ord träffade verkligen mig som läsare.
En text som känns.
2018-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtan är vår arvedel. I kärleken är den högst levande, när närheten saknas. Mycket bra diktat!
2018-10-03

  DominiQueen
Ljuv och smärtfylld ... bådande ljuv återförening *hjärta*
2018-10-03

  Feliaxel VIP
Kärlekens dilemma
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO