Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavin

det händer
i livet
att man hamnar
i en lavin

då är det bara
att låta det hända
och hoppas att man överlever
och se var man hamnar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP