Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rolig dedikation

jag har studerat online
vid Berklee College of Music

nu tog jag fram ur min bokhylla
några böcker av Pat Pattison

Pat är professor vid Berklee
och undervisar i poesi och låtskrivande

jag köpte hans böcker direkt av honom
och han har signerat varenda en

i en av dem har han dessutom
skrivit en rolig dedikation:

”Tomas – metaphors be with you ;-)”
Pat Pattison, Sept 2013




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-23 11:24



Bookmark and Share


  Verner Forsman
May the metaphors be with you

Poesin som livets kraft.
2018-09-23

  Språk, hjärna!
Kul!
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP