Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud


Barnets födsloskrik.
Kvinnans.
Barnmorskans ord.


Helikopter.
Ångbåtsvisslan.
Tågskenans sång.


Storlommens olycka.
Elefantens kåta trumpetande.
Valens vackra ångest.


Eldsprak.
Lövprassel.
Vattenfall.


Trädvind.
Bäckporlande.
Cikadan.


Ett gäng tävlingscyklister drar snabbt förbi.
Hästhovars tramp.
En tung bildörr slås igen.


Violinens smäktande.
Din andning.
Hjärtslag.


Höga, långsamma klackar mot asfalten.
Nylon mot nylon.
När skon faller på golvet.


Läppar som lossnar från kyssen.
När du sväljer mig.
Två älskande köns våta plaskande mot varandra.


Den sista sucken.
När graven grävs.
Kyrkklockan.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-23 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP