Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Radioreklam invid bilkön


"Erbjudandet"


Är du en person
som muckar gräl?

Jämt o ständigt

Kom i såfall in
till Muck Donalds

Och registrera dig
som kund

Så bjuder vi på
första Dagsedeln




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-23 13:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
va rolig du kan vara !!!
2018-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir med klös!
2018-09-23

  Livet1
:D
2018-09-23

  Kungskobran VIP
Härligt , joina DGF De Grälsjukas Förening , träffas varje måndag kl 20.00 på hemlig plats, deras syster organisationen heter DLF De Lättkränktas Förening
2018-09-23

  Viksten
Kan jag få en rejäl örfil
som förrätt
2018-09-23

  Fulbergarn
haha
tror jag ska prova
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP