Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans väsen




Du landar på min axel
Allt mer sällan

Och du blir än mer en
Främling

Som lockar mitt oskyldiga
Leende

Och påminner mig om min
Barndom

Jag saknar dig
Och dina lätta steg











Fri vers av annapoem
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-23 13:27



Bookmark and Share


  jba VIP
Jättefint!
2018-09-23

    ej medlem längre
Fina rader!
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem