Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtens hall

En kupol av glas
i tid så rund
Ibland går i kras
allt tyst en stund.
Glassplitter,
frostig och kall
regnets glitter
i gråtens hall.




Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-23 14:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin symbolik
2018-09-29

  Sommarnattsljus
Aj! Gör ont!
2018-09-28

  cilax VIP
bra denna
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP