Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik som dokusåpa

I brist på vettig underhållningsprogram i radio och tv, så ser jag fram emot

århundradets underhållningssåpa i tv, från spelet kring talmansposterna och landets styre

Det är en beklämmande fars men den har i alla fall ett stort underhållningsvärde




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-23 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP