Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnden är ljuv ?

När allt gått åt helvete i livet;

då tar man till sitt sista försvarsvapen; hämnden

Man röstar på ett missnöjesparti;

oavsett om det kan bidra till någon lösning

på det egna problemet eller inte




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-23 14:24



Bookmark and Share


    Khayyam
hämnden är tjuv



av anständighet
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP