Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-02-17 kl 13:06


solkatt



en solkatt smög in
mellan fransgardin
tassade runt
bland lakanets skrynklor
Strök över mustaschen
på soffkudden min
log åt grimasen
retades med tassen
som ville fånga den
Kastade sig vigt
uppför väggen

smög tyst ut igen



*


när jag lade ut denna text i dået fick jag en kommentar
/när du var sjuk klokuggla /
en av märkligheterna på nätet? tänker på sidan Samhällsansvar,
den dök upp och försvann. /jag skrev : om du behöver någon att tala
med hör av dig..inget hände. alltså en irriterad person
jag skrev en text till klokugglan /

personen skrev följande :

"när katten är borta dansar råttorna på bordet."


och under natten vänder ju alltid herr Schwindlerben på orden
vitt blir till svart !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2018-09-23 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP