Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-17 kl 07:16


himmelsbandet


mellan himmel och jord
skört men starkare finns inte
lätta fjädrar nuet
stenen erfarenheten
förundrad ser jag stjärnornas
tålmodiga blinkande
klockan tickar dansar i otakt av vinden
ändå människan strider i evärdliga tider
tiden och stjärnorna talar till de tysta
så vi åter kan se trädens himlens speglingar
väves samman med livet
till ett och samma träd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2018-09-23 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP