Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Fånga upp känslan
i en mjuk massa

någonstans i bröstkorgen

rörelse
toner
dynamik
dans

Ljudvågor
samlas
dunk dudunk

trummar fast
en skyddande
hinna
på insidan av själen

Öppna upp Solarplexus

sträck ut
älska vidöppet
graciöst




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-23 15:15



Bookmark and Share


  Baystream
Så vackert. Applåd!
2018-09-26

    ej medlem längre
Musik som känslonyckel. Välstämd dikt :)
2018-09-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt Bra !!!

Gillar !
2018-09-23

  DominiQueen
Fin och VIKTIG uppmaning
Sprides till alla - tack :-)
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP