Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖKAREN


en vandring i ökenhettan
under solens bländande kostym
sanden en ökentorr hägring
oasen så långt därifrån
tiden försvinner när vi söker
men inte längre än den tid det tar
att sitta vid ett fönster och se morgonen
landar på ett blad

en del sökare finner svaren
innan aftonen skymmer
och till slut så lämnar även immigranterna
bakom sig
okunnigheten





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-23 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP