Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närstrid

Ser en sorgetår
bortom ditt öga
Anar ett trauma
i dunklet av ditt leende
Ser hur du försöker
intala dig att bilderna
som speglas bakom dina ögonlock
hör till någon annans mardröm
Ser att musklerna
i din kropp
inte låtit sig luras
Snart ger de upp sin kamp
Då drivs dina minnen
upp till känslostorm
Du står ansikte mot ansikte
med dina gömda känslor
Det blir en närstrid
som du segrande
går hel ur




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-23 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP