Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins moder

Himlens obrutna poeter
ristar glödande poem
i dina sjungande moln
Spröda regndroppar sprider
vackra magiska ord
i ditt långa hår
Det mörka himlavalvet
glimmar om natten
av stjärnornas poesi
Månen strör skira silverord
i havets hjärta
Nu sover världen djupt
i din trygga famn




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-23 16:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Så vacker
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP