Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen Knud

De varnade oss
för höststormen Knud
Oinbjuden och rasande
Hans förtrupp överraskade
oss utanför Örebro
Bilen kastad av stormbyar
Regnet stod i vägen
som en ogenomtränglig vägg
Kom ändå ut på andra sidan
och fram till resans mål
Förberedde oss där
för det värsta
In med växthus
In med lösa föremål
Bunkrade vatten
Men Knud smet förbi
som en vårviskning




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-23 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP