Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa lite underboobs

oh yes, baby

visa lite underboobs
slå knutar på mina hjärnlober

med dina kurvor
dina himmelska mjuka gåvor

åh, Gud – vilken kropp
bara trosor och topp

du dansar
viftar med dina ögonfransar

och jag är gone
jag gapar som ett fån

åh, vad jag älskar dig
när du strippar bara för mig




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 530 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-23 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff