Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Medskapare min kära bror Jonas Lagneryd vid ett av våra musikmöten


Vi är musik

Vi skapar stämningar
i vårt varande

Instrumenten stäms

Ljuvlighet
omsluter dissonans

Upplevelsen fördjupas




Fri vers av ecel
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-23 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel