Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemkomst



vid ett rosa litet bord
jag sitter i min bara hud
ser tangentbord, skärm
och en tom, vit ruta

lyssnar inåt
ett spjärn mot
ingenting

en mening vill möta upp
i det väntande vita ljuset;
hemkomst.






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-23 22:16



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kraftfullt och oerhört subtilt mitt i känsligheten. Jag ser ett ögonblick framför mig av en förväntan som nästan är fruktan. Fruktan för att det inte skall bli som det är tänkt. Hoppas att allt blev som du ville.
2018-10-01

  Lars Hedlin
Mycket bra om hur det faktiskt kan vara!
2018-09-27

  ULJO
Ett skrivartips. Bra
2018-09-25

  Anya VIP
Fina bilder om hur det kan vara att skriva. Sista ordet skapar nyfikenhet.
2018-09-25

  lila fjäderblomman VIP
På det triviala planet - skrivandeprocess.
Den här griper tag i mig på ett andligt plan-avskalat vackert om hemkomsten.
Bokmärker!
2018-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om skrivandet, att invänta orden och meningarna!

2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP