Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tanke

Ett hjärta blöder

det var inte så här det skulle bli

Hon gav mer än Hon orkade

då Hon önskat ett Vi

 

För att älska är fantastiskt

om den besvaras är den rätt

men människor älskar olika

och på många tänkbara sätt

 

Att ge är en gåva

att få likaså

men ensam i en tvåsamhet

vill ingen människa gå

 

Ty livet är sårbart

vår tid alldeles för kort

När Hon förstod att Han inte älskade

så valde Hon Honom bort

© Angela Bohlin




Bunden vers av Angela Bohlin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP