Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att glömma känslan av skam

kan du droga mig darling
så jag slipper droga dig
dina grova händer mot min arm
krama den hårt, våldsamt

utnyttjar min ungdom in i venen
och en extra blick får han
som ser min utnyttjade sexualitet
och bekräftar med hårda ord

kvinnohat och självhat
ge mig kyla och du vill ha mig
tjacket lärde mig prata
och benzo lärde mig att se

du är lätt men jag kommer svårt
han njuter av min sexualitet
mina droger och trasiga själ
är tyvärr för hög för att komma

om du satte en nål i mig
sätter jag en själ i dig
är du bara falsk eller kär
i en dröm om en flickokropp

älskling du blir som en pojke
men med en stark hatisk charm
och med ett garanterat svårt liv
kommer jag tyvärr krossa dig

fantasivärldar vi båda bygger
mellan dom tjugo år som skiljer
mellan vår länkade destruktivitet
slår du mig till döds, älskling jag kommer




Fri vers av kattdrottningen
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-24 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen