Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga: Ska ja ta bort det sista "den gången"?


Äh, kärlek?

Säger du att kärlek är att ge?

Äh, du säger inte så mycket

du har accepterat

att så här är ditt liv.


Men den gången

då alla livets färger exploderade

som i en soluppgång över havet

den gången bär du med dig

som en sorts evig värmekälla.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-24 06:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om kärlek som räcker länge.
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP