Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen...


En gång
Var vi tillsammans
Vid det vita och kalla
Nu upprepas historien
Utan oss

Det var kanske

Bättre förr...?



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-24 08:16



Bookmark and Share


  Baystream
Hmmm... var det verkligen det? Om vi ärligt försöker svara på den funderingen...
kram
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT