Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för din skull klokuggla försöker jag alltid här är 7 grader i dag kram <3 fast vid 13.06 hela 14 grader och sol :)


ljuset vid horisonten

släck aldrig ljuset
livet blir tungt och trist
ångesten blir gästen
stäng inte fönstret vad du än gör
förlora aldrig hoppet så lindras plågan
i hjärtat tänds åter lågan
vi ser med ögon klara
allt det uppenbara
som springer förbi
men fall inte ihop
om vi inte hinner med tåget
det går flera
ge inte upp hoppet
så hoppets frö på åkern
det gror bara vi tror

du är värdefull !


faktum är allt förminskas då vi ser
tillvaron med positiva ögon och mår bättre
hm det kan jag skriva under på
fast ibland är det svårt

men vi kan hänga upp tänket på en krok
ett roligt TV program eller en bok
goda vänner. kolla in blomman vid foten
det lilla i det stora :)
och gå ut i solen med jycken i band
tag dagen i hand.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-24 08:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande och fint...
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP