Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del saker står säkert att läsa i en bok eller så. Men även innehållet i en bok springer ju ur en penna, en författares egen fantasi och drift att skapa. Därför överlämnar jag nu 'med varm hand', tanken och pennan till just dig, o läsare.


Tre saker bara






Jag sätter inte allt på simpel tro.
Tills turen tar slut
och jag börjar tro på ödets makt,
fattar jag och biter mig
fast vid ett som sista halmstrå.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-24 10:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm halmstrået griper alla i nödens stund.
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP