Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Algotezza skrev en text, vilken lästes och kommenterades på detta vis sedan.


Kritik på en text (1759) rim





Det en väl allra bäst minns
av skolårens prinsessa och prins
upplevelsers ljuva sötma och is
leenden falska o äkta på nåt vis
annars mest glömska önsketänkt
årstider o timmar i vätska dränkt.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP