Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utomjordingar ?


säg hur är det däruppe bland molnen
lyser solen på dig i dag ?

för våra livs skull får vi inte
…. låta oss besegras
av manipulativa krafter
som gör allt för vi ska mista hopp och tro
våra ögon får oss att se mörkret
de står där avklädda
i det flammande ljuset
kedjor faller verkningslösa

låt inte mörkret manipulera
det vackra
... du bär under skalet
det sköra jaget
jag ser dig som du är

du är värdefull låt inte mörkret besegra dig!

låt friska vindar blåsa genom själen
släpp ut ditt hjärtas fågel
låt ditt starka fäste
bilda broar
…..över själens raviner

det brinnande hjärtat
fyller själen med ljus. varken bomber
eller "utomjordingar" kan släcka ditt ljus!





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-24 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP