Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram med vårt barn.Undan.

Du är livets salt!
Vad betyder mest, när familjen blivit till?
En LITEN alltså.
Prioriteringen är helt klar.
Och du min älskade får kliva ett steg undan, där jag kommer fram med vårt barn.




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-24 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim