Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidskapslad Kärlek!

Om jag inte hade något att göra förr.
Så fick jag det, när vi fick barn!
Tiden står aldrig stilla!
Balansakten mellan fritid och vila blir svår att balansera.

Och återigen; Balansakten mellan fritid och vila blir svår att balansera.




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-24 17:23



Bookmark and Share


  Viksten
Fin balanserad text
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim