Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summa av familj och längtan!

Jag måste hinna med mer än jag hinner. För att kunna ha barn sedan, med dig.
Jag vill inte kastas ut i rymden, som det känns att bli förälder.
Jodå, litegrann då!

Nu har jag egentid. Balanserad Akt.
Balanserade mig.
Jag vill så gärna ha barn Nu Nu Nu.( Släng min egentid, som jag har för mycket av.)
Om nuet är allt vi har, så varför inte?

Jag prövas av att det finns en liten familj i min närhet, som bor ovanför. Och jag blir medveten om hur gärna jag vill ha barn.
Och det gör mig tokig.
Det känns som att jag blir tokig, men as a matter of fact...
Det blir jag inte...
Jag är en längtans-tok, som längtar efter att vi ska bli föräldrar.
Summa av kardemumma.




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-24 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim