Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom då vild och vacker

Så kom då vild och vacker
och se min mörka värld
vi skapar nya helvetet
och börjar våran färd

Så kom då vild och vacker
krossa varje port
som bär den där symbolen
riv ner den jävligt fort

Så kom då vild och vacker
fyll den tomma tid
med hat och kärlek, våld och sorg
sedan bara frid

Nu drar vi vild och vacker
mot hav och luft och land
vi fyller dem med hetta
och sura regn ibland

Nu far vi vild och vacker
till helvetet vi byggt
där nöd är blott ett minne
och vi kan sova tryggt

Nu jävlar vild och vacker
vi sätter allt i brand
så rensar vi det fula
från hav och luft och land




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-24 18:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
en punkare som skriver poesi? ja, varför inte? en text fylld av jäklar anamma!
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg