Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖST

Det är höst i luften
och vinden viner
Har plockat in
sista sommarblommorna
och tänt eld i kaminen

Kvällarna börjar bli skumma
och tranorna ropat sitt farväl
Löven faller till marken
som bladguld singlar dom ner

Nu är tid till eftertanke
om vad sommaren gav
känns som en enda
lång dag

Vaknar upp från mina tankar
 tittar ut
Himlen är mörk
ännu en dag har nått sitt slut

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-24 18:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2018-09-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är det dags att boa in sig om du förstår vad jag menar...sommaren och ljuset får vi bära med oss i hjärtat...
2018-09-26

  ULJO
Fin höstdikt
2018-09-25

  Feliaxel VIP
Hösten är välkommen efter en fantastisk sommar
2018-09-25

  stig wikman
Fina ord , Maj-Lis.
Höstens färger
älskar jag .
2018-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Hösten är ganska mysig, en lugnare period, men jag saknar ljuset.
Dags att tända stearinljusen och kura skymning.
2018-09-24

    Max Poisé
Det känns dock som igår när termometern låg över 30 grader. Fort går det minsann!
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP