Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

många vill vara

många vill vara ett solsken

men det som är mer lysande  

 är att vara ett månsken

och lysa upp de mest mörka

stunderna

med skrivna ord vill jag 

lysa upp någons 

dag

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-24 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP