Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är dansen

Det du ser, med de diamanter till ögon du har;
gör det som är omöjligt, möjligt.
Det du hör, med de öron som bara gudinnor bär;
gör om det dåliga till något bra, och visar en ljuv sanning.
Sättet hur någon som du kan dansa sig genom löven som faller—blanda sig in i alla färger.
Du är dansen, den enda dansen.
Hjärtat som bultar, kräver läppar som glänser och berör;
inte en gång, för evigt.
Själen som ser klart, behöver händer som letar sig in och inte bara lämnar märken;
utan förenar sig med den, händer som nu hör hemma där.
När det enda som finns hos någon är värt att dö för—frågan är inte om det är bra, det är för bra.
Frukten av liv, frukten som när du väl smakat inte kan sluta smaka.




Övriga genrer av indieBella
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-24 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella