Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill tacka livet


Tänder ett ljus

Jag tänder ett ljus varje kväll

Sänder ett varmt tack för att jag andas kan

Tack för alla dem jag får ha i mitt liv

Och tack till dem som ändå försvann 

 

Tack till den kärlek ni fyller mig med

Tack för de renande tårar

Tack för styrkan som bor i mig

Tack till allt som försvårar

 

Sända sin tacksamhet ut i rymden

Ta emot allt som händer i sitt hjärta

Förstå att det som sker har en mening

Och att du accepterar allt, lycka som smärta 




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-24 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou