Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutschkanan

Tar sats och åker
nedför rutschkanan.
Den korta stunden
precis innan jag
glider ned är bäst.
Idag känns det så.
Imorn kanske den
bästa känslan är
att vila ryggen
vid slutet av rutschkanan.
Vissa dagar har det regnat
och den glatta ytan gör
det omöjligt att ta sig upp,
men kravlar på
som en dåre ändå.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-24 22:28



Bookmark and Share


    Bo Malte
Jojo...sånt är livet
2018-11-08

  Verner Forsman
Så olika livet kan vara från dag till dag.

Dikten fångar det riktigt väl.
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP