Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar


i mitt hem finns fyra timmar

en i köket, två i vardagsrummet

den fjärde inne på sitt rum

de lyssnar inte när jag ropar

›› kom genast hit, kom genast hit! ‹‹

Timman är ett sagoväsen

självupptagen, lat och kräsen

i mitt hem finns fyra av dem




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-24 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln