Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackmoln


stackmoln
förlorar sig i floden
av information




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-24 22:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Molnen som lyfter sig mot skyn
kan lätt drunkna i dyn
av alla tråkigheter som finns
och i dyns elände ryms
2018-09-27

  Annie b'larsson VIP
Ja, även om det händer väldigt tråkiga saker just nu, så får man inte glömma att en stund då och då, är världen vacker också. Det är viktigt att observera det vackra molnen som drar förbi.
2018-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Verkar så länge sedan något gjordes 'för hand' från 'måndag till fredan'...
2018-09-25

  Nanna X
Åt vilket väderstreck stack molnen?
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP