Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap


Tänkvärt

Tänk att en flagga kan göra två inte helt olika personer till bästa vänner,




Övriga genrer av TirithRena
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-24 23:12



Bookmark and Share


  Havsbris
en flagga är en identitet, mer än någonting; en existens, en historia av livet, respekt med själ och hjärta,,, fina ord som säger mycket,,,
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

TirithRena

Senast publicerade
Tänkvärt
* Se alla