Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



Så är tystnaden
orden vill inte mera
formar sig inte till bilder som berör
det finns inget att förmedla
en källa som sinat

dåså, jag skriver inget nu

långsamt fylls källan upp igen
droppe för droppe




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-24 23:37



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra att vila ibland.
Sista raderna beskriver varför.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP