Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradisfågeln har sin text här skrivit, mina blickar har kastats i sådan riktning sedan. Ordet 'gastrit' i min text bör kunna utläsas som gast-rit. Det vill säga utropad kulturell tes.


Kritik på en text (1761) med skiljetecken




Ej helt som oävet plitat,
liksom månen över vatten ritat,
skenbart enkel i sin invit,
liksom annars tydlig gastrit,
tänkbart som eldarna brinner,
kanske att läsare läsa en hinner.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-25 00:11



Bookmark and Share


  Nanna X
Skilje-tecken
Gast-rit
In-vit
etc
2018-09-25

  Fulbergarn
magkatarr
maggitarr
lustig text
med visst arr-
angemang

2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP