Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O:et i Ordet, nerverna på känn.

Knaka! Braka!
Spraka!
Det är Nerverna som gör det...
Och så tänker jag på Fem myror är fler än fyra elefanter!
Hur Eva i den serien sjunger på...
Takt Takt Takt Takt...
O vad det låter bra! Det är O:et i ordet som gör det!




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-25 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim