Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guld

 

Det sägs att man alltid

hittar det man tappar

så länge det är guldföremål

jag har tappat mina minnen

 

mina guldkantade minnen

allt kan väl inte ha varit mörker

jag ska leta

vet bara inte vart




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-25 09:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
mina guldminnen kom tillbaka med skitminnena, men det var värt det
2018-09-25

  Baystream
Den här gillar jag :)
En väldigt intressant och fin liknelse.
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP