Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmackan

Fullmånenatten skapar
frosseriets synd
eremiten lutar ryggen
mot solvärmd klippa.

ser ut över dalen
med frodig grönska

Kratsar en nyrostad
gräshoppa
ur den heta glöden
njuter mångfaldens lyx.

© Bosse 25 september 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-25 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten