Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa




Jag drömmer om språng på perrong
Du lyfter min midja högt
Förenas i en första kyss

Kysser bort min ensamhet
Lyfter mitt längtande hjärta
Tåget lämnar stationen
I tåget jag lämnat min smärta

Vi vandrar på ljusa stränder
Utvärderar livet, i stort och smått
Du fångar min blick och mina händer
Ser genom huden, du har förstått

Kärlek är mer än att känna
Kärlek är mer än en kyss
Kärlek är större än livet
Kärlek som anlände nyss












Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 439 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-25 06:08



Bookmark and Share


  Gin83
Känner så mycket när jag läser denna, det går en känsla genom kroppen, du vet när det liksom blir trångt upp i halsen.
Minns den och ville läsa igen.minns onåbara känslor och sorgen i att något känns onåbart, en dröm och en längtan och en vardag som blockerar längtan. Och om.val jag inte vågade ta.
Det är ett känsligt alster det här!

Den är samtidigt hoppfull och vacker och sätter uppenbart mina tankar i spinn.

Hoppas du är tillbaka här snart.
2021-12-24

  Sommarnattsljus
Så fin den är. Blev överrumplad. Gillar!
2018-10-06

  Språk, hjärna!
Modigt att rimma hjärta-smärta och ro hem med det!
2018-09-29

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ... vad annat finns det för mig att göra efter att ha tagit in dessa förödande lockande rader av innerlig mening och innebörd ...
2018-09-25

  Gin83
Mycket fin
Låter som du längtar efter någon speciell
Mjuk och berörande

2018-09-25

  Viksten
Fin kärleksdikt
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem