Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När hjärnan bara känns för full...


När stor känns liten!

Jag anade inte att vuxen var stort,
inte förrän jag var där.
Jag anade inte allt ansvar,
förrän jag befann mig där.
Jag anade inte alla måsten,
för struntar jag i dem så mår jag inte bra.

Jag anade inte att vara vuxen är så svårt,
förrän jag saknade handboken.
Jag anade inte att handboken till vuxenlivet saknades,
förrän jag skrev denna lilla skrivelse....




Fri vers av Annisangel
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-25 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annisangel
Annisangel